Vila Dvor Starački Dom

Starački dom Vila Dvor nalazi se u ulici Koste Živkovića br.5 na samo par minuta udaljen od Banjice, Kanarevog brda, Miljakovca i Dedinja. Dom je smešten na obronku brda koje se spušta od Dedinja ka Starom Košutnjaku. Lokacijski, dom se nalazi u blizini puta za Banjicu i Rakovicu, kao i novog mosta ka Novom Beogradu. Okružen je bogatim zelenilom, a pogled iz doma se pruža ka šumi Starog Košutnjaka. Iako relativno blizu glavnog puta, dom je na takvom položaju da je gotovo nemoguće čuti bilo kakav saobraćaj ili drugu vrstu gradske buke. Starački dom VIla Dvor predstavlja svojevrsnu oazu mira i tišine u sred Beograda koju ćete retko naći u urbanoj sredini.

Dom za star lica Vila Dvor je potpuno nov dom izgrađen namenski i po svim standardima koji se odnose na jedan objekat ovakvog tipa. Kapacitet doma je 38 kreveta, a sobe su prostrane, osvetljene i sa velikim terasama. Podela smeštaja je od apartmana pa do četvorokrevetnih soba. Neke od soba imaju svoje kupatilo, a neke koriste zajednička. Sva kupatila su opremljena svim sredstvima neophodnim za održavanje svakodnevne higijene kao i pomagalima za stara i nepokretna lica. Svaka soba poseduje sav neophodan nameštaj za boravak kao i televizor.

U domu se nalazi ugrađen lift koji omogućava lako kretanje korisnika doma do svojih soba, trpezarije, dnevnog boravka ili dvorišta. Trpezarija i dnevni boravak su takođe opremljeni televizorima tako da i u njima korisnici doma mogu provoditi svoje slobodno vreme. U domu je ugrađeno etažno grejanje koje omogućava podešavanje temperature svih prostorija prema spoljnjoj temperaturi u svakom periodu godine. Dom je i klimatizovan tako da je stanarima omogućen prijatan boravak i u toku letnjih vrućina. Postoje razni starački domovi u Beogradu a mi vas pozivamo da nas posetite i uverite se i sami u naš kvalitet koji nas izdvaja iz ponude.